Lego Ninjago 70687 Spinjitzu Burst - Lloyd

Op voorraad

€ 9,99
8,95
Prijs inclusief BTW


Mogelijke levermethoden: Afhalen bij onze showroom, Aangetekend verzenden PostNL, Zelf ophalen op PostNL locatie, Standaard levering PostNL, PostNL Belgie/Germany

Deze Spinjitzu Burst - Lloyd set (70687) met 1 figuur is ideaal voor kleine ninja's die van rollenspellen en bouwsets houden. Met dit innovatieve ninjaspeelgoed gaat er een wereld aan mogelijkheden open om spannende scènes na te spelen en NINJAGO® Lloyd te trainen tot een echte Spinjitzumeester.

Leuk en interactief NINJAGO accessoirepakket
Er liggen eindeloze NINJAGO avonturen op je te wachten met deze LEGO® NINJAGO set. Fantasierijke kinderen kunnen de figuur van Lloyd Burst in het ronddraaiende speelgoed met zwaarden plaatsen, op de knop op het lanceerplatform slaan en hem de lucht in schieten. NINJAGO fans zullen het fantastisch vinden om hier alleen of samen met vrienden mee te spelen.

De ultieme LEGO NINJAGO Spinjitzu bouwset
Met de LEGO ninjaspeelsets betreden kinderen een fantasiewereld vol plezier waar ze in de huid kunnen kruipen van hun favoriete ninja's die het opnemen tegen het kwaad. Kinderen zullen betoverd worden door dit assortiment met ninjaspeelgoed, dat bestaat uit ninjawapens, vliegtuigen, draken, bouwbare figuren en nog veel meer.

  • NINJAGO® bouwset voor kinderen met een Spinjitzu spinner en een figuur van Lloyd waarmee ze actiescènes kunnen naspelen. Fantasierijke kinderen zullen deze interactieve, spannende LEGO® NINJAGO Spinjitzu bouwset fantastisch vinden.
  • Deze ninjaspeelset bevat een Spinjitzu spinner, een lanceerplatform en een LEGO® figuur van ninja Lloyd. Kinderen kunnen NINJAGO® Lloyd helpen om een Spinjitzumeester te worden en hem transformeren tot een ninjawapen.
  • Deze LEGO® Spinjitzu verzamelset, die nieuw is vanaf juni 2020, is ideaal voor urenlang creatief speelplezier. NINJAGO® fans kunnen de figuur van Lloyd in de Spinjitzu spinner plaatsen, op de lanceerknop slaan en hem de lucht in schieten.
  • Dit leuke 48-delige speelgoed biedt jongens en meisjes vanaf 7 jaar een boeiende bouwuitdaging en is een geweldig cadeautje voor een verjaardag of andere gelegenheid. De figuur en het ninjaspeelgoed stimuleren creatief spel.
  • Een ideale LEGO® NINJAGO® set om thuis mee te spelen – of overal waar de ninja-avonturen kinderen ook heen leiden. Het speelgoed met ronddraaiende zwaarden is ca. 7 cm hoog, 10 cm lang en 7 cm breed.
  • Er zijn geen batterijen nodig voor dit leuke speelgoed en de bouwbare figuur, alleen de fantasie van jouw eigen kleine ninja. Lloyd is dus nooit te moe voor NINJAGO® Spinjitzu avonturen.
  • Een ideale LEGO® NINJAGO® Spinjitzu bouwset voor kinderen. De set bevat eenvoudig te volgen instructies, zodat kinderen het ninjaspeelgoed snel af hebben en klaar zijn voor NINJAGO Spinjitzu avonturen met Lloyd.
  • LEGO® bouwsets nemen kinderen mee naar een spannende fantasiewereld vol actie, waar ninjafans hun eigen verhalen kunnen bedenken en aan hun Spinjitzuvaardigheden kunnen werken.
  • LEGO® stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn – zowel op aarde als in NINJAGO® City.
  • Alle LEGO® stenen worden constant getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO figuren en bouwsets beleef je altijd zorgeloos speelplezier.

Klanten die dit product kochten, kochten ook

*

Prijzen inclusief BTW g


Blader door deze categorie: Lego Ninjago