Lego City 60250 Postvliegtuig

€ 9,99
-5%
€ 9,50
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

De verbeelding van kinderen kan vrij rondzweven met dit LEGO® City Postvliegtuig (60250). Jonge kinderen kunnen alledaagse helden worden en de post bezorgen op besneeuwde plekken waar goede vliegvaardigheden een must zijn. Dit coole vliegtuigje heeft een draaiende propeller, ski's en een minifiguur van een postpiloot. Leuke vliegtuigset Deze luchtpostset bevat makkelijk te volgen bouwinstructies die beginnende LEGO bouwers een leuke, zelfstandige bouw- en speelervaring bieden zodat jouw kleine piloot in een mum van tijd kan gaan vliegen! LEGO City Geweldige voertuigen: cool kinderspeelgoed Kinderen groeien op met verbazingwekkende voertuigen en machines op het land, in de lucht en op het water. Daarom zijn LEGO City Geweldige voertuigen sets fantastische cadeaus voor kinderen. Met deze bouwsets kunnen kinderen hun favoriete voertuigen van dichtbij verkennen. De modellen boordevol functies stimuleren fantasierijk spel dat het echte leven op een leuke, spannende manier weerspiegelt.

 • Doe kinderen de opwinding van LEGO® City cadeau met deze coole Geweldige voertuigen bouwset van een postvliegtuig – ontworpen om open, fantasierijk rollenspel te stimuleren op basis van realistische scenario's.
 • Wat zit er in de doos? Een cool LEGO® City postvliegtuig met ruimte in de cockpit voor de minifiguur van de piloot, plus een brievenbus, een brief en een speelgoedvogelfiguur. Alles wat een kind nodig heeft om leuk en zelfstandig te spelen.
 • Dit postvliegtuig heeft een draaiende propeller, een minifiguurcockpit die open kan, ski's en coole decoratie op de staart. Kinderen kunnen deze set ook combineren met andere originele LEGO® speelsets voor nog meer speelplezier.
 • Deze LEGO® City (60250) speelset is een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar die van speelgoedvoertuigen houden. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig.
 • Dit bouwspeelgoed boordevol actie is een leuke verrassing voor kinderen die houden van fantasierijkspel, waarin ze hun eigen verhalen kunnen verzinnen.
 • Gebouwd is het LEGO® City Postvliegtuig ca. 5 cm hoog, 16 cm lang en 17 cm breed.
 • Geen batterijen nodig! Dit coole speelgoedvliegtuig wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen – dus het spelen kan meteen beginnen!
 • Deze speelgoedvliegtuigset is inclusief een gedrukte bouwhandleiding die je kleine postpiloot binnen de kortste keren laat opstijgen!
 • LEGO® City Geweldige voertuigen sets inspireren open, fantasierijk spel, waarkinderen allerlei soorten voertuigen kunnen ontdekken en speelscenario’s kunnen creëren die het echte leven op een leuke en spannende manier weergeven.
 • Alle LEGO® City Geweldige voertuigen speelsets voldoen aan de hoogste normen in de industrie, waardoor dit leuke speelgoed steeds weer gemakkelijk in elkaar gezet en weer losgemaakt kan worden.
 • Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, bekrassen en rekken we de LEGO® City bouwstenen om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.