Lego City 60272 Elite politieboot transport

€ 19,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Jonge kinderen vinden het geweldig de alledaagse held te spelen, en met deze LEGO® City Elite politieboot transport (60272) set kan dat! De set bevat een coole gepantserde off-roader van de politie met een afkoppelbare aanhanger, een politieboot en een toffe speedboot. En met luitenant Duke DeTain en Clara the Criminal, populaire personages uit de tv-serie LEGO City Adventures, zijn alle ingrediënten aanwezig voor urenlang LEGO speelplezier boordevol actie.

Leuk en eenvoudig om te bouwen
Dit geweldige bouwspeelgoed bevat eenvoudige bouwinstructies, maar je kunt ook gebruikmaken van Instructions PLUS via de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties helpt beginnende LEGO bouwers om echte meesterbouwers te worden!

Cool speelgoed voor kinderen
De LEGO City Elite politiesets bieden spannende speelscenario's die het echte leven op een leuke en fantasierijke manier weerspiegelen. De realistische voertuigen en leuke personages stimuleren fantasierijk, onbegrensd rollenspel en bevorderen de creativiteit van kinderen vanaf 5 jaar.

  • Speel de spannendste avonturen uit de tv-serie LEGO® City Adventures thuis na met deze LEGO City Elite politieset met meerdere voertuigen. Perfect voor kinderen die dol zijn op speelplezier boordevol actie.
  • Wat zit er in de doos? Een gepantserde off-roader met afkoppelbare aanhanger voor de boot, een politieboot en een speedboot, plus figuren van Duke DeTain en Clara the Criminal uit de LEGO® City tv-serie en diverse coole accessoires.
  • Kinderen kunnen de voertuigen en personages in dezeset combineren met andere originele LEGO® speelgoedsets voor nog meer speelmogelijkheden of om ergens neer te zetten.
  • Deze LEGO® City Elite politieboot transport (60272) speelset is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen van 5 jaar en ouder. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig.
  • De politiewagen is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed, en biedt plaats aan de minifiguur van Duke DeTain. De politieboot is ca. 3 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed.
  • Geen batterijen nodig. Deze LEGO® City bouwset wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen: het speelplezier kan direct beginnen!
  • Inclusief een gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwgids helpt beginnende bouwers om echte meesterbouwers te worden!
  • LEGO® City politiesets zitten boordevol leuke functies, coole voertuigen en grappige personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Kinderen kunnen hun eigen levensechte avonturen bedenken.
  • LEGO® City speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.