Lego City 60273 Elite Politie achtervolging boorder

€ 19,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderen die van speelgoedauto's houden en fans van de populaire LEGO® City Adventures tv-serie zullen deze leuke LEGO City Elite Politie achtervolging boorder (60273) speelset geweldig vinden. De set bestaat uit een gepantserde politiewagen en een krachtige mijnbouwboor, plus figuren van Sam Grizzled en boef Hacksaw Hank uit de LEGO City tv-serie voor eindeloos speelplezier boordevol actie.

Geweldige bouwset voor kinderen
Deze LEGO speelset bevat een eenvoudig te volgen bouwhandleiding en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties helpt jonge LEGO bouwers om echte meesterbouwers te worden!

Welkom bij LEGO City!
De Elite politiespeelsets behoren tot het LEGO City universum en bieden een spannende bouw- en speelervaring. Kinderen zullen ervan genieten om spannende scenario's te bedenken met modellen en personages die het echte leven op een leuke en fantasierijke manier weerspiegelen.

  • Deze Elite Politie achtervolging boorder (60273) speelset is een ideale kennismaking met de spannende LEGO® City wereld. De set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is ontworpen om vrij, fantasierijk rollenspel te stimuleren, gebaseerd op scenario's uit het echte leven.
  • Met de minifiguren van LEGO® City Adventures televisieheld Sam Grizzled en boef Hacksaw Hank, een coole politiewagen, een krachtige mijnbouwboor en een gestolen bankkluis zijn alle ingrediënten aanwezig voor een leuke boevenjacht boordevol actie!
  • Kinderen kunnen de personages en auto's in deze set combineren met andere originele LEGO® speelsets om zo hun eigen unieke creaties te vormen om mee te spelen of ergens neer te zetten.
  • Deze LEGO® bouwset is een geweldig cadeau voor de decembermaand, een verjaardag of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder die dol zijn op fantasierijk spel. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig.
  • De politiewagen van Sam Grizzled is ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. De mijnbouwboor van Hacksaw Hank is ca. 5 cm hoog, 17 cm lang en 6 cm breed.
  • Geen batterijen nodig! Dit coole speelgoed wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen, dus het spelen kan meteen beginnen.
  • Deze politieset bevat een gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS – een interactieve bouwgids die kinderen helpt om echte meesterbouwers te worden. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones entablets.
  • LEGO® City Elite politiesets bevatten gebouwen vol leuke functies, coole voertuigen en grappige personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Kinderen kunnen hun eigen levensechte verhalen en spannende avonturen bedenken.
  • Alle LEGO® City speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.