Lego City 60274 Elite Politie vuurtoren aanhouding

€ 19,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderen met een passie voor rollenspellen zullen deze LEGO® City Elite Politie vuurtoren aanhouding (60274) speelset met een speelgoedvuurtoren, politieverkenningshelikopter en geïmproviseerd vlot geweldig vinden. En met de figuren van Rooky Partnur en Vito uit de LEGO tv-serie en een hongerige haai zijn alle ingrediënten aanwezig voor spannende avonturen boordevol actie!

Cool speelgoed voor kinderen
Je vindt de bouwinstructies voor dit LEGO City bouwspeelgoed in de doos. Of je kunt onlinegaan en Instructions PLUS downloaden, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties maakt van beginnende LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers!

Realistische rollenspelavonturen
LEGO City Elite politiesets bieden een spannende bouw- en speelervaring met coole speelgoedvoertuigen en grappige personages die het echte leven op een leuke en fantasierijke manier weerspiegelen.

  • Kinderen vanaf 5 jaar kunnen met deze LEGO® City Elite politieset (60274) fantasierijke rollenspellen bedenken, gebaseerd op situaties uit het echte leven. Een ideale kennismaking met de spannende LEGO City wereld.
  • Met de vuurtoren boordevol functies, de speelgoedhelikopter, het geïmproviseerde vlot en de hongerige haai zijn alle ingrediënten aanwezig om samen met Rooky Partnur en Vito uit de tv-serie LEGO® City Adventures de leukste avonturen te beleven.
  • Kinderen kunnen de personages en modellen in deze set combineren met andere LEGO® speelsets om zo hun eigen unieke creaties te vormen om mee te spelen of ergens neer te zetten.
  • Op zoek naar cool speelgoed voor kinderen van 5 jaar en ouder? Deze set is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor LEGO® City fans en jongens en meisjes die van rollenspellen boordevol actie houden. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig.
  • De vuurtoren is ca. 14 cm hoog, 9 cm breed en 4 cm diep. De helikopter van Rooky Partnur is ca. 9 cm hoog, 21 cm lang en 16 cm breed.
  • Zijn er batterijen nodig? Nee, dit LEGO® bouwspeelgoed wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie. Maak de zakken met stenen open en het bouw- en speelplezier kan direct beginnen!
  • Deze bouwset bevat een eenvoudig te volgen gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS – een interactieve bouwgids voor beginnende bouwers. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.
  • Verras kinderen met het plezier en de spanning van LEGO® City Elite politiesets met gebouwen, voertuigen en personages die aanzetten tot creatief spel. Kinderen ontwikkelen spelenderwijs belangrijke fysieke vaardigheden en vergroten hun zelfvertrouwen.
  • Alle LEGO® City bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.