Lego Friends 41337 Onderwaterattractie

€ 29,99
-17%
€ 24,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Laat je kind zelf ontdekken hoe leuk een pretpark kan zijn met de LEGO® Friends 41337 Onderwaterattractie. Dankzij de realistische kenmerken, zoals de kiosk waar je kaartjes kunt kopen met elementen van brief- en muntgeld, heb je echt het gevoel dat je in een pretpark bent. Kinderen kunnen aan de functieknop draaien en de ronddraaiende en wiebelende karretjes bewonderen, die elk plaats bieden aan 3 LEGO minipoppetjes. En dat is nog niet alles, want na het ritje kunnen kinderen net doen alsof ze een suikerspinkraampje hebben en ontdekken hoe leuk het moet zijn om die plakkerige roze lekkernijen zelf te maken. Deze LEGO pretparkattractie heeft een zeethema, wat duidelijk blijkt uit de enorme krab boven op de kiosk en de karretjes in de vorm van een schildpad en vis, en zal dan ook een echte blikvanger zijn in iedere kinderkamer. Deze leuke speelset is inclusief 2 minipoppetjes: LEGO Friends Mia en LEGO Friends Vicky.

  • Deze bouwset is inclusief 2 minipoppetjes: LEGO® Friends Mia en LEGO Friends Vicky.
  • Dit speelgoed met zeethema heeft draaibare karretjes, een kiosk voor kaartverkoop en een suikerspinkraampje.
  • Accessoires: een toegangskaartje, munt- en briefgeld, onderwaterelementen, een parelelement, een drietand, een haarstrik, een zonnebril en suikerspinelementen.
  • Combineer met de LEGO® Friends sets 41373 Gave octopusrit en de 41375 Heartlake City pier met kermisattracties voor nog meer speelplezier boordevol actie.
  • Deze leuke zeedieren-preparkattractie is een ideaal cadeautje voor de feestdagen voor creatieve kinderen.
  • Deze bouwset maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's.
  • De attractie is ca. 17 cm hoog, 12 cm breed en 9 cm diep.