Lego Friends 41410 Andrea‘s zomerspeelkubus

€ 9,99
-15%
€ 8,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Ben je op zoek naar fantastisch nieuw speelgoed voor een kleine avonturier? Andrea's zomerspeelkubus (41410) is een geweldig cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die graag fantasierijke verhalen naspelen. Binnen in deze LEGO® reiskubus vinden kinderen alles wat ze nodig hebben om zelf een avontuur onder water te bouwen. De kubus bevat ook een verrassingsdier.

Meeneemspeelgoed
Alle creatieve onderdelen zijn eenvoudig te bouwen en uitneembaar, zodat kinderen er ook buiten de kubus mee kunnen spelen. Je kunt ze ook vastmaken op de bodem van de speelkubus: geen ontbrekende onderdelen meer wanneer kinderen er onderweg mee spelen! De 2 helften kunnen worden gesplitst, zodat kinderen samen kunnen spelen met een vriendje of vriendinnetje.

De kunst van het kubisme
De kubussen geven kinderen een voorproefje van de LEGO Friends wereld. Er zijn 5 verschillende zomerspeelkubussen om te verzamelen, elk met een mysterieus huisdier in een willekeurige kleur, wat dit reisspeelgoed een cool verrassingselement geeft. Kinderen kunnen de kubussen op elkaar stapelen of aan elkaar koppelen om zo gekke vormen te creëren. Laat kinderen kennismaken met het leuke en creatieve LEGO Friends universum, waar ze samen met hun nieuwe beste vriendinnen hun interesses kunnen ontdekken!

  • Stimuleer leuke avonturen voor onderweg met dit draagbare zomerspeelgoed. Het LEGO® Friends Andrea's zomerspeelkubus (41410) reisspeelgoed om te verzamelen bevat alle stenen die kinderen nodig hebben om een kleurrijke onderwateromgeving te bouwen en te verkennen.
  • Zomerspeelkubussen bieden groots plezier in kleine ruimtes. Deze bevat een LEGO® Friends minipoppetje van Andrea en een mysterieus zeedier. Ook zijn er diverse creatieve accessoires en een stickervel waarmee kinderen de kubus naarhun eigen smaak kunnen versieren.
  • Kinderen kunnen buiten de kubus met de onderdelen spelen of alles erin doen voor plezier onderweg. Elke kubus kan op de andere LEGO® Friends speelkubussen worden gestapeld om allerlei leuke vormen te creëren. Kinderen kunnen ze ook splitsen om het speelplezier te delen met een vriendje of vriendinnetje.
  • Met deze eenvoudige modellen maken creatieve kinderen op een leuke manier kennis met het LEGO® universum en kunnen ze snel gaan spelen. Dit 43-delige avonturenspeelgoed is een leuke beloning en een ideaal verjaardags- of decembercadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Elke kubus is ca. 8 cm breed en 6 cm hoog, waardoor dit compacte kinderspeelgoed heel geschikt is om mee te nemen naar een speelafspraak. Met dit kleurrijke, draagbare speelgoed worden lange autoritten ook een stuk leuker.
  • Dit verzamelspeelgoed heeft geen batterijen nodig om het tot leven te laten komen. De kubus kan worden gesplitst, gestapeld en gekoppeld aan andere kubussen en elke kubus is inclusief een verrassingsdier. Speelgoed dat de fantasie prikkelt!
  • Overweeg je deze LEGO® Friends set te kopen voor iemand die nog niet bekend is met LEGO bouwspeelgoed? Geen probleem: de set bevat eenvoudig te volgen, stapsgewijze bouwinstructies. Zodra kinderen de doos openen, kunnen ze direct aan de slag!
  • Laat kinderen kennismaken met de LEGO® Friends wereld en met Heartlake City, een plek vol spannend fantasierijk spel en hechte vriendschappen, waar kinderen personages tegenkomen waarmee ze zich kunnen identificeren en waar iedereen welkom is.
  • De creatieve LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen. Kinderen die dit speelgoed met een minipoppetje bouwen, zullen merken dat de stenen keer op keer stevig op elkaar passen en gemakkelijk van elkaar te halen zijn.
  • De LEGO Groep test alle stenen en onderdelen op elke denkbare manier om te garanderen dat elke LEGO® Friends set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.