Lego Friends 41427 Emma’s modewinkel

€ 29,99
-17%
€ 24,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderen met een passie voor mode en stijl zullen Emma's modewinkel (41427) geweldig vinden. Deze speelset vol functies bestaat uit een modewinkel van 2 verdiepingen waar kinderen de minipoppetjes kunnen helpen een nieuwe look te vinden met behulp van de coole stijlmixer, waarmee ze verschillende outfits kunnen combineren. Kinderen kunnen de minipoppetjes aankleden in de leuke ronddraaiende paskamer, compleet met werkende spiegel.

Ontworpen voor eindeloos plezier!
Fashionista's in de dop kunnen hun droom als modeontwerper in vervulling laten gaan in Emma's atelier, met een zitgedeelte waar ze onder het genot van een kop koffie nieuwe looks kunnen bedenken. Het atelier beschikt ook over een naaigedeelte en een balkon. Bovendien is de ontwerpstudio afneembaar voor eenvoudige toegang tot de winkel op de begane grond. Twee vriendinnen kunnen ook tegelijkertijd ieder met hun eigen gedeelte spelen!

Realistische avonturen
Heartlake City sets bieden kinderen een spannende bouw- en speelervaring. Laat jonge bouwers kennismaken met de LEGO® Friends wereld, waar Stephanie, Mia, Emma, Olivia en Andrea hen een warm welkom geven.

  • Laat kinderen in stijl spelen met Emma's modewinkel (41427). Op de begane grond bevindt zich een winkel waar kinderen kunnen spelen dat ze kleding kopen. Bovenin vind je een naaiatelier waar ze zogenaamd outfits kunnen ontwerpen.
  • Deze bouwset bestaat uit een ontwerpstudio en een kledingwinkel, 2 bouwbare minipoppetjes en mode-accessoires, zoals de glanzende stoffen rokken de nieuw zijn vanaf juni 2020, een schaar en stof voor urenlang creatief speelplezier.
  • Kinderen kunnen de bovenste verdieping eraf halen, zodat ze afzonderlijk met de winkel en het atelier kunnen spelen. Zo kunnen ze ook beter bij alle leuke functies van de winkel, zoals de ronddraaiende stijlmixer en paskamer.
  • Ben je op zoek naar leuk speelgoed voor kinderen van 6 jaar en ouder? Deze 343-delige set is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jongens en meisjes die van spelen met kleding houden of die graag een uitdagend bouwproject ondernemen.
  • Met een hoogte van ca. 17 cm en eenbreedte van ca. 16 cm is deze modewinkel met 2 verdiepingen een echte blikvanger in elke slaapkamer. Kinderen kunnen de set ook combineren met ander LEGO® speelgoed voor nog meer creatief speelplezier.
  • Kinderen zullen zich urenlang vermaken met alle geweldige functies van deze winkelspeelgoedset en omdat je voor de set geen batterijen nodig hebt, houdt het plezier nooit op.
  • Net als alle andere LEGO® bouwsets bevat ook deze modespeelset duidelijke instructies die zo zijn ontworpen dat kinderen vanaf 6 jaar ze gemakkelijk kunnen volgen en het bouwwerk zonder hulp van een volwassene kunnen bouwen, waarmee ze hun onafhankelijkheid en zelfvertrouwen ontwikkelen.
  • Laat kinderen kennismaken met de LEGO® Heartlake City wereld, een plek vol spannende missies, schattige huisdieren, leuke hangplekken en fantastische vriendschappen.
  • LEGO® bouwsets voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en de eigen strenge kwaliteitseisen van de LEGO Groep om ervoor te zorgen dat kleine vingertjes ze elke keer weer eenvoudig in elkaar kunnen zetten en uit elkaar kunnen halen.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden rigoureus getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit leuke bouwspeelgoed voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.