Lego Friends 41666 Andrea's konijnenkubus

€ 9,99
-15%
€ 8,50
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Zoek je een leuke beloning voor een kleine dierenvriend? Geef hem of haar dan deze LEGO® Friends Andrea's konijnenkubus (41666) – een verrassing waar kinderen blij van worden. Deze draagbare speelkubus heeft een schattig konijnengezicht met daarboven een paar puntige konijnenoren. Binnenin vinden kinderen een bouwbaar konijnenhok, een boom en een paddenstoel. De creatieve accessoires bieden inspiratie voor het verzorgen van dieren.

Spelen en delen
LEGO Friends kubussen zijn ideaal speelgoedom mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. Alle onderdelen passen in de kubus en kunnen worden vastgemaakt op de bodem, zodat je onderweg geen onderdelen meer kwijtraakt! Dankzij de kleine afmetingen kunnen kinderen dit konijnenspeelgoed meenemen als ze bij iemand gaan spelen. LEGO Friends dierenkubussen helpen jongens en meisjes om hun passie voor dieren te ontdekken, samen met de meiden uit Heartlake City waarmee ze zich kunnen identificeren.

  • LEGO® Friends dierenkubussen zijn een perfect verrassingscadeau voor kinderen die graag creatief bezig zijn. De draagbare set Andrea's konijnenkubus (41666) laat kinderen voor een huisdier zorgen en ziet er fantastisch uit in hun slaapkamer.
  • De kubus bevat een LEGO® Friends minipoppetje van Andrea, een konijnenfiguur in 1 van de 4 verschillende kleuren, een hok, paddenstoel en boom om zelf te bouwen, plus een mand met speelgoedaccessoires die de fantasie stimuleren.
  • Kinderen kunnen de onderdelen uit de LEGO® Friends kubus halen en ze er na het spelen weer in opbergen om het speelgoed mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje.
  • Een leuk verjaardagscadeautje of spontaan idee voor kinderen vanaf 6 jaar die graag voor dieren zorgen en een goede kennismaking met het LEGO® universum.
  • Met een lengte van ca. 8 cm en hoogte van ca. 13 cm biedt de kubus groots LEGO® plezier in een compact formaat. Dankzij het schattige konijnengezicht en de stoffen oren (nieuw vanaf januari 2021) ziet hij er ook leuk uit in een kinderkamer.
  • Met het populaire Heartlake City speelgoed kunnen kinderen doen alsof ze dieren verzorgen, samen met LEGO® Friends personages waarmee ze zich kunnen identificeren.
  • De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • De stenen en onderdelen van creatieve LEGO® cadeaus worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.