Lego Harry Potter 75945 Expecto Patronum

€ 25,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Laat fans van Harry Potter™ van 7 jaar en ouder terechtkomen in een magische wereld van tovenaars, Dementors™ en mythische wezens met deze LEGO® Harry Potter 75945 Expecto Patronum bouwset. Kinderen zullen genieten van de details van de scène bij het Grote Meer in het Verboden Bos als ze de spreuk Expecto Patronum afvuren op de 2 Dementor minifiguren en zo de Patronus van Harry oproepen, een hertenfiguur die nieuw is vanaf juni 2019, om de 2 weg te jagen bij zijn peetvader Sirius Zwarts™. Met 4 minifiguren en eindeloze mogelijkheden roept deze Harry Potter LEGO set een magische wereld op vol fantasierijk speelplezier.

  • Inclusief 4 LEGO® Harry Potter™ minifiguren: Harry Potter en Sirius Zwarts™ die nieuw zijn vanaf juni 2019, plus 2 Dementors™.
  • Deze Harry Potter™ LEGO® set bestaat uit een bosomgeving met een kleine oever en 2 bouwbare bomen met een toverspreuk-schietfunctie, plus een halfdoorschijnende, glinsterende hertenfiguur die nieuw is vanaf juni 2019 met ruimte voor een minifiguur op zijn rug.
  • Ook inclusief de toverstok van Harry om de spreuk Expecto Patronum mee uit te spreken, zoals ook gebeurde in de film Harry Potter™ en de Gevangene van Azkaban™.
  • De grootste boom is ca. 13 cm hoog, 8 cm breed en 4 cm diep.
  • De hertenfiguur is ca. 7 cm hoog.