Lego Movie 2 70828 Uitklap feestbus

€ 94,99
-16%
€ 79,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Stap in bij DE LEGO® FILM 2™ 70828 Uitklap feestbus en vier feest met Disco Kitty en haar vrienden. Deze leuke speelgoedbus heeft een cabine die open kan met ruimte voor Zebe, een dak en zijkanten die open kunnen om eenvoudig te kunnen spelen, uitvouwbare luidsprekers, een LEGO verlichtingssteen om de draaiende dansvloer te verlichten en een omhoog te klappen discobal met doorschijnende gekleurde elementen. Deze set uit DE LEGO FILM 2 is inclusief bouwbare figuren van Unikitty als Disco Kitty en Zebe, plus Tempo en Melody minipoppetjes.

Inclusief 2 DE LEGO® FILM 2™ figuren om zelf te bouwen: Unikitty als Disco Kitty en Zebe, plus Tempo en Melody minipoppetjes.
De Uitklap feestbus heeft een cabine die open kan met ruimte voor Zebe, een dak en zijkanten die open kunnen om eenvoudig te kunnen spelen, 2 uitvouwbare luidsprekers, een LEGO® verlichtingssteen om de draaiende dansvloer te verlichten, een omhoog te klappen discobal met doorschijnende gekleurde elementen, plus 2 smoothie- en microfoonelementen.
De bouwbare figuur van Unikitty as Disco Kitty is nieuw vanaf januari 2019.
Speel de leukste scènes uit DE LEGO® FILM 2™ na met dit vrolijke constructiespeelgoed.
De bus is ca. 24 cm hoog, 30 cm lang en 23 cm breed.
Zebe is ca. 8 cm hoog.