Lego Ninjago 70684 Spinjitzu Slam - Kai vs. Samoerai

€ 19,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Start een Kai vs. Samoerai Spinjitzu Slam ninjaspinnergevecht!

Kinderen kunnen rekenen op supersnelle spinactie als ze elementgevechten houden met LEGO® NINJAGO® 70684 Spinjitzu Slam - Kai vs. Samoerai. Deze leuke speelgoedbouwset bevat tornadospinners voor Kai FS en Sneeuwstorm Samoerai waar een minifiguur in kan en die elk passen op een eigen, eenvoudig te bouwen spinnerlanceerder, plus een bouwbare sokkel met daarop de Rol van Verboden Spinjitzu, die als doelwit dient voor rollenspelgevechten. De speelset is inclusief de eeuwige vlam- en vuurbal-elementen van Kai FS en de ijskristal- en ijsschild-elementen van Sneeuwstorm Samoerai, die ook kunnen worden afgeschoten met de lanceerders. Leuk om alleen of samen mee te spelen en het ninjatornado-effect na te bootsen dat te zien is in de NINJAGO tv-serie. Laat kinderen hun eigen Spinjitzu Slam wedstrijdjes met vrienden organiseren. Dit spinnerspeelgoed boordevol actie is inclusief een te verzamelen Kai FS minifiguur met een 'extra krachtig' hoofdkapelement en een Sneeuwstorm Samoerai minifiguur voor nog meer creatief speelplezier.

  • Inclusief 2 minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Kai FS (met een 'extra krachtig' hoofdkapelement) en Sneeuwstorm Samoerai.
  • Dit LEGO® NINJAGO® spinnerspeelgoed bevat 2 van stenen gebouwde lanceerders en tornadospinners voor Kai FS en Sneeuwstorm Samoerai die nieuw zijn vanaf juni 2019, plus een bouwbare sokkel met daarop de Rol van Verboden Spinjitzu.
  • Plaats de minifiguren in de tornadospinners, bevestig ze op de lanceerders en sla op de lanceerder om ze weg te schieten.
  • Ook inclusief de eeuwige vlam- en vuurbal-elementen van Kai FS en de ijskristal- en ijsschild-elementen van Sneeuwstorm Samoerai. Bevestig een element aan een lanceerder en laat hem met een klap wegschieten richting een doelwit.
  • Een geweldig cadeautje voor kinderen die zo hun eigen Spinjitzu Slam uitdagingen kunnen verzinnen en het kunnen opnemen tegen hun vrienden.
  • Combineer met het 70681 Spinjitzu Slam - Lloyd, 70682 Spinjitzu Slam - Jay en 70683 Spinjitzu Slam - Zane LEGO® NINJAGO® spinnerspeelgoed voor spannende Spinjitzu Slam duels.
  • Boots het ninjatornado-effect uit de NINJAGO® tv-serie na met deze LEGO® set boordevol actie.
  • Deze LEGO® speelset is een geweldig cadeautje voor verjaardagen of feestdagen voor NINJAGO® fans.
  • De tornadospinnerlanceerders met het draaispeelgoed erop bevestigd zijn elk ca. 5 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep.
  • De sokkel is ca. 9 cm hoog.