Lego Ninjago 70686 Spinjitzu Burst - Kai

€ 9,99
-10%
€ 8,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Met deze schitterende LEGO® Spinjitzu Burst - Kai (70686) set beleven kinderen urenlang creatief speelplezier terwijl ze Kai Burst helpen een echte Spinjitzumeester te worden. Er staat ninjafans een wereld aan mogelijkheden te wachten wanneer ze actiescènes naspelen met deze LEGO NINJAGO Spinjitzu bouwset.

Interactief en leuk Spinjitzumeester speelgoed
Kleine ninja's beleven NINJAGO® avonturen met deze coole LEGO® Spinjitzu set. Ze kunnen de figuur van Kai Burst in de Spinjitzu spinner plaatsen, op de knop slaan en hem de lucht in schieten. NINJAGO fans en fantasierijke kinderen zullen dit leuke speelgoed geweldig vinden.

Rollenspelspeelgoed voor kinderen
Met de LEGO® ninjaspeelsets kunnen kinderen een spannende fantasiewereld ontdekken waarin ze het met hun favoriete ninja's opnemen tegen het kwaad. Kinderen zullen dol zijn op het assortiment ninjaspeelgoed, dat bestaat uit auto's, vliegtuigen, draken, figuren die ze zelf kunnen bouwen en nog veel meer.

  • NINJAGO® accessoireset met een Spinjitzu spinner en een figuur van Kai om ninja-actiescènes na te spelen. Speelse kinderen met een grote fantasie zullen deze innovatieve LEGO® NINJAGO Spinjitzu bouwset zeker leuk vinden.
  • Dit NINJAGO® accessoirepakket bevat een Spinjitzu spinner van NINJAGO zwaarden, een lanceerplatform en een LEGO® minifiguur van ninja Kai. Met dit geweldige speelgoed beleven kinderen urenlang speelplezier waarbij ze NINJAGO Kai trainen om een echte Spinjitzumeester te worden.
  • Met deze LEGO® Spinjitzu verzamelset die nieuw is vanaf juni 2020 kunnen kinderen een figuur van Kai Burst in de Spinjitzu spinner plaatsen en hem vervolgens al draaiend de lucht in schieten voor urenlang NINJAGO® plezier.
  • Dit 48-delige ninjaspeelgoed biedt jongens en meisjes vanaf 7 jaar een boeiende bouwuitdaging en stimuleert de fantasie van ninjafans. Het is een ideaal verjaardagscadeau of LEGO® cadeautje voor elke gelegenheid.
  • Een leuk NINJAGO® accessoirepakket om mee te spelen – voor ninja-avonturen thuis of waar dan ook. De Spinjitzu spinner van NINJAGO zwaarden en het lanceerplatform zijn samen ca. 7 cm hoog, 10 cm lang en 7 cm breed.
  • Voor dit geweldige speelgoed zijn geen batterijen nodig, alleen de fantasie van jouw eigen kleine ninja, dus Kai Burst is nooit te moe om gelanceerd te worden!
  • Een ideale LEGO® NINJAGO® Spinjitzu bouwset voor kinderen. De set bevat eenvoudig te volgen instructies, zodat kinderen het ninjaspeelgoed snel af hebben en klaar zijn voor NINJAGO Spinjitzu avonturen met Kai.
  • Met de LEGO® NINJAGO® speelsets en bouwbare figuren ontdekken kinderen een boeiende fantasiewereld vol actie waarin ze zelf verhalen kunnen bedenken met hun ninjahelden, die de kunst van Spinjitzu onder de knie proberen te krijgen.
  • LEGO® stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn – zowel op aarde als in NINJAGO® City.
  • Alle LEGO® stenen worden constant getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO figuren en bouwsets voor kinderen beleef je altijd zorgeloos speelplezier.