Lego Overwatch 75977 Junkrat & Roadhog

€ 54,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Vanaf vandaag kan je favoriete Overwatch® fan een deel van Junkertown bouwen met de LEGO® stenen uit de set 75977 Junkrat & Roadhog!
Deze speelset is gebaseerd op de internationaal bekroonde team-actiegame Overwatch en weet de apocalyptische sfeer van Junkertown, een zeer populaire Overwatch map, uitstekend na te bootsen.
De set omvat het bekende misdaadduo uit Overwatch: Roadhog en Junkrat. Roadhog is een grote, zeer gedetailleerde BigFig en heeft zijn Chain Hook en Scrap Gun bij zich.
De minifiguur van Junkrat heeft zijn bekende houten been en Frag Launcher.
Volwassen fans en kinderen zullen de authentieke details van de personages, de gele chopper en de omgeving die is geïnspireerd op de Junkertown map helemaal geweldig vinden.

  • Dit van stenen gebouwde LEGO® model bevat twee superpopulaire personages uit Overwatch®: BigFig Roadhog met zijn Chain Hook en een minifiguur van Junkrat met Frag Launcher en houten been.
  • Kinderen en oudere fans zullen het geweldig vinden om dit zeer gedetailleerde Overwatch® model te bouwen, inclusief een van stenen gebouwde Pachimari figuur.
  • Dit actiespeelgoed bestaat uit een Junkertown omgeving met naambord, talloze authentieke Overwatch® details en een gele motor waarmee ook afzonderlijk kan worden gespeeld.
  • Overwatch® van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft®, heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn video's en strips verschenen naar aanleiding van de game en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd.
  • LEGO® Overwatch® speelgoedbouwsets vormen het ideale cadeau voor liefhebbers van de internationaal bekroonde team-actiegame.
  • Het Junkertown bouwspeelgoed is ca. 21 cm hoog, 22 cm breed en 12 cm lang.