Playmobil Wiltopia 71007 DierenVerzorgingsCentrum

€ 109,99
-18%
€ 89,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

De dieren van het regenwoud worden verzorgd in het dierenverzorgingsstation. Omvat behuizingen. veterinaire ruimte met behandeltafel. röntgenfoto's en warmtelamp (2 x 1.5 V microbatterijen (AAA) vereist). onderzoekslaboratorium. aanlegsteiger met roeiboot en goederenlift. Met uitgebreide accessoires en dierenkenniskaart 'Tapir' met spannende audiocontent. Afmetingen: 58 x 52 x 33 cm (LxDxH).

Voor net wat extra kennis biedt de Wiltopia-webapp extra audio- en video-content en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenverzamelkaart en haal de gedetailleerde dieren- en plantenwereld in huis! Met de AR-functie is ook een selfie met de tapir mogelijk! Leren op een leuke manier!

De speelset bevat drie PLAYMOBIL-figuren. Sofia en Liv Palmer. evenals een dierenverzorger. een volledig uitgeruste dierenverzorgingspost met aanlegsteiger en buitenverblijven. een roeiboot. een tapirfamilie. een ocelotfamilie. twee vlinders. een papegaai en vele andere accessoires voor spannende avonturen in de wildernis.