Playmobil Wiltopia 71009 Regenwoud Nachtlamp

€ 27,99
-18%
€ 22,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Het nachtlampje begeleidt kleine avonturiers met junglegeluiden naar dromenland. Regenwoudgeluiden en gezellig licht zorgen voor een authentieke sfeer in huis (4 x 1,5 V mignonbatterijen (AA) vereist). Incl. dierenkenniskaart "Toekan" " met spannende audiocontent. Het nachtlampje staat symbool voor de schoonheid en diversiteit van het Amazone regenwoud en is bedoeld om echte kinderen een comfortabele nachtrust te geven. Het nachtlampje is ook de plek waar Rick en Alina elkaar soms ontmoeten om te genieten van de stilte van de avonden.

Afmetingen: 18 x 14 x 26 cm (LxDxH). Licht. geluid en volume kunnen worden aangepast via een controller en een knop op de elektronicamodule.

Een extra portie kennis De Wiltopia-webapp biedt extra geweldige audio- en video-content en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenverzamelkaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Met de AR-functie is ook een selfie met de toekan mogelijk. Zo werkt kennisoverdracht met plezier en heeft het een leereffect!

De set bevat twee PLAYMOBIL-figuren Alina da Silva en Rick Palmer. een nachtlampje met regenwoudgeluiden. twee motiefschijven om te verwisselen. een toekan. een bosuil. een dierenkenniskaart toekan en andere spannende extra's.