Lego Iconic Fotolijst Roze

€ 19,99
-25%
€ 14,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Heb jij ook veel leuke familie- en schoolfoto's, maar nog geen leuk lijstje? Met deze kleurrijke LEGO® fotolijst maak je elke kamer nog persoonlijker! In de kartonnen inlage past twee fotoformaten. Je schuift dit plaatje eenvoudig uit om de foto te veranderen.
De lijst is, net als de LEGO® blokjes, stapelbaar aan de hand van de noppen. Dit is onder andere mogelijk met andere LEGO® fotolijsten en de LEGO® Minifigure opbergboxen. Daarnaast is het fotolijstje ook eenvoudig aan de muur te monteren!

Afmetingen 27x19x5 cm

Pluspunten:

  • Ophangbaar
  • Geschikt voor 12x18 cm of 10x15 cm
  • Leuk voor de LEGO-fan

Minpunten:

  • Geleverd zonder ophangmateriaal

Met de vrolijk gekleurde bouwstenen van LEGO kunnen kinderen een eigen wereld creëren. Bouw je eigen stad met LEGO City of maak de mooiste luchtschepen met LEGO Star Wars. Voor de allerkleinsten is er DUPLO, met extra grote blokken. De gevorderde bouwers vinden hun uitdaging in de gedetailleerde LEGO Technic bouwsets. Onder licentie van LEGO ontwierp Room Copenhagen een collectie opbergartikelen en lunchboxen in de kenmerkende stijl van LEGO. De items uit deze collectie misstaan niet in een moderne keuken, woonkamer of kantoor. Natuurlijk is de hele collectie ook fantastisch voor in de kinderkamer!