Lego Overwatch 75970 Tracer vs. Widowmaker

€ 16,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Laat je favoriete Overwatch® fan helemaal opgaan in onvergetelijke missies met deze LEGO® Overwatch 75970 Tracer vs. Widowmaker set. Met deze set, die is gebaseerd op de internationaal bekroonde team-actiegame, kan de dronesatelliet uit de Watchpoint: Gibraltar-map worden nagebouwd. Laat de Overwatch helden Tracer en Widowmaker vechten om de vracht. Jonge fans zullen het geweldig vinden om te spelen met de direct herkenbare personages en omgeving, met wapens voor de helden en een zitplaats voor een minifiguur in de dronesatelliet. Voor oudere liefhebbers is het een fantastische manier om hun passie voor Overwatch te laten zien, door de set als blikvanger naast hun game-setup te zetten.

  • Inclusief minifiguren van Tracer en Widowmaker.
  • Het dronesatelliet-vrachtvoertuig heeft een verborgen cockpit met computerdetails, een laadruim dat open kan, een afneembaar drone 'brein' element en een health pack voor extra speelmogelijkheden. Ook inclusief controlepost-schijf.
  • Wapens van Overwatch® personages: Widow's Kiss van Widowmaker en de dubbele Pulse Pistols van Tracer.
  • Overwatch® van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft®, heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn geanimeerde onlinevideo's en strips verschenen naar aanleiding van de game en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd.
  • LEGO® Overwatch® speelgoedbouwsets zijn het ideale cadeau voor liefhebbers van de internationaal bekroonde team-actiegame.
  • Combineer met de set 75975 Watchpoint: Gibraltar voor nog meer opwindende Overwatch® actie!
  • Het dronesatelliet-voertuig is ca. 6 cm hoog, 14 cm lang en 9 cm breed.