Lego Overwatch 75971 Hanzo vs. Genji

€ 26,95

incl. btw, plus verzending
Niet op voorraad

Beschrijving

Je favoriete Overwatch® fan kan nu de Hanamura dojo van LEGO® stenen bouwen met de set LEGO Overwatch 75971 Hanzo vs. Genji. Met dit Overwatch speelgoed, dat is gebaseerd op de internationaal bekroonde team-actiegame, kun je het dramatische gevecht om de Hanamura dojo tussen de rivaliserende drakenbroers Hanzo en cyborgninja Genji naspelen. Deze set, die onder meer wapens van de zeer herkenbare Overwatch helden en een bouwbare dojo bevat, is geweldig voor kinderen om de actie uit de game na te spelen, terwijl oudere fans hem als blikvanger naast hun game-setup kunnen zetten.

  • Inclusief Hanzo, Genji en Shimada Henchman minifiguren.
  • De Hanamura dojo heeft een wapenrek, een health pack en 2 verborgen schijfschieters die de drakengeesten van de broers uitbeelden.
  • Wapens van Overwatch® personages: het Ryu-Ichimonji zwaard van Genji en de Storm Bow van Hanzo.
  • Overwatch® van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft®, heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn geanimeerde onlineseries en strips verschenen naar aanleiding van de game en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd.
  • LEGO® Overwatch® sets vormen het perfecte cadeau voor fans van de zeer populaire game Overwatch.
  • Het Hanamura dojo bouwspeelgoed is ca. 11 cm hoog, 22 cm breed en 9 cm diep.